Begeleidingsteam

In ieder huis van Capito Wonen werkt een vast team van begeleiders. Zij zijn in de basis iedere werkdag van 8.00 uur tot 22.00 uur aanwezig. Dit kan per locatie verschillen. Het totaal aantal beschikbare uren van de begeleiding hangt onder andere af van het aantal studenten dat op een locatie woont en de omvang van de maatwerkvoorziening van deze studenten.
Daarnaast is er 24 uur per dag en 7 dagen per week een bereikbare dienst telefonisch bereikbaar voor ondersteuning en hulp in noodgevallen.

Persoonlijk begeleider

Wanneer je bij Capito Wonen gaat wonen, krijg je een persoonlijk begeleider toegewezen. Hij of zij is je vaste aanspreekpunt. Samen met je persoonlijke begeleider vertaal je het begeleidingsplan in concrete haalbare doelen. De samenwerking tussen jou, de persoonlijk begeleider en de opleiding vinden wij hierbij belangrijk.

Alle medewerkers van Capito Wonen beschikken minimaal over een relevant hbo-diploma en hebben aanvullende cursussen over autisme gevolgd. Achter de schermen zijn gedragswetenschappers betrokken bij jouw begeleidingstraject met een focus op jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

 

 

terug naar boven