Contact

Voor meer informatie over Capito Wonen, contact met een van onze locaties of met een van onze medewerkers kun je op werkdagen van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 16.30 uur contact met ons opnemen via 026-3530341 of via info@capitowonen.nl. Onze medewerkers van het secretariaat Mieke, Anita, Esther of Karin helpen je graag verder.

Voor vragen over bijvoorbeeld wachttijden en het aanvraagtraject van indicaties en financieringen kun je het beste contact opnemen met de aanmeldfunctionaris van de gemeente waarover jouw vraag gaat. Dit verschilt namelijk erg per gemeente. Klik hier voor de contactgegevens.

Openingstijden centraal kantoor Arnhem

De medewerkers van ons centraal kantoor in Arnhem werken vanwege de lockdown zoveel mogelijk thuis. Het kantoor is dan ook grotendeels gesloten (m.u.v. cliëntafspraken).

Omdat deze in de thuiswerksituatie allemaal over 1 lijn lopen kan het zijn dat je niet een medewerker aan de lijn krijgt, maar de voicemail. Wij vragen hiervoor je begrip. Ook kun je via info@capitowonen.nl een terugbel verzoek sturen. Vermeld duidelijk je naam, indien bekend door wie je terug gebeld wilt worden, je contactgegevens en het onderwerp.

Contact gegevens centraal kantoor
Velperweg 28
6824 BJ Arnhem

T 026-3530341
E info@capitowonen.nl

Klik hier voor een overzicht van alle gemeenten waar Capito Wonen begeleiding biedt. Vanuit privacy overwegingen zijn wij terughoudend met het vermelden van adres- en contactgegevens van onze locaties op onze website.

Rabobank: NL30RABO0160755190
KVK: 53674766

Contactformulier

Routebeschrijving

Uw cookie instellingen blokkeren deze content.
terug naar boven