Aanmelden

Als je denkt dat onze begeleiding iets voor jou is, dan kun je je vrijblijvend aanmelden aan via het aanmeldformulier (de grote oranje knop onderaan deze pagina). Bij het aanmelden geef je jouw voorkeurssteden aan en voor welke begeleiding je in aanmerking wilt komen: beschermd wonen (wonen in een studentenhuis van Capito Wonen) of ambulante begeleiding.

Aanmeldtraject

Het aanmeldtraject verschilt of je in aanmerking wilt komen voor wonen in een studentenhuis van Capito Wonen of voor ambulante begeleiding.

De tijd tussen het aanmelden en ontvangen van begeleiding door Capito Wonen neemt als snel meerdere maanden in beslag. Hoe lang het aanmeldtraject duurt, wordt onder andere beïnvloed door de beschikbaarheid van een kamer in een huis en de snelheid van het indicatietraject bij een gemeente. Het is dus van belang dat je je op tijd aanmeldt!

Aanmeldfunctionaris voor al je vragen

Heb je vragen over begeleiding door Capito Wonen, aanmelden, wachttijden, het kennismakingsgesprek, het intakegesprek, aanmeldtraject of indicatieaanvragen? En heb je het antwoord niet op onze website of bij ‘Veelgestelde vragen‘ gevonden. Neem dan gerust contact op met onze aanmeldfunctionaris.

Wijzigingen doorgeven

Wanneer je je hebt aangemeld is het belangrijk dat je veranderingen in je situatie doorgeeft aan onze aanmeldfunctionaris. Bijvoorbeeld als je verhuist, je indicatie verloopt of als je bij een andere instelling hulp hebt gevonden.

aanmeldformulier

Aanmelden bij Capito Wonen is geheel vrijblijvend.

terug naar boven