Aanmelden

Als je denkt dat onze begeleiding iets voor jou is, dan kun je je vrijblijvend aanmelden via het aanmeldformulier (de grote oranje knop op deze pagina). Bij het aanmelden geef je je voorkeursstad/steden aan en voor welke begeleiding je in aanmerking denkt te komen: wonen in een studentenhuis van Capito Wonen of ambulante begeleiding in je eigen leefomgeving. Je ontvangt uiterlijk binnen twee weken een e-mail van een van onze aanmeldfunctionarissen met meer informatie. Bij ‘Ons aanbod’ vind je meer informatie over onze vormen van begeleiding.

Starten tijdens corona?

Er is veel veranderd sinds de uitbraak van het corona virus. Ook in onze organisatie hebben we al de nodige aanpassingen gedaan waarbij de continuïteit van de zorg centraal staat. Maar hoe zit het nou als je eigenlijk van plan was om te gaan starten bij Capito Wonen? Kun je je nog wel aanmelden? Kun je überhaupt nog wel starten met begeleiding?

Ja, dat kan! Met de nodige aanpassingen proberen wij (en de gemeente) het proces van aanmelden tot starten zo goed mogelijk door te laten lopen. Heb je nog vragen over starten? Neem dan contact op met de Aanmeldfunctionaris van Capito Wonen.

aanmeldformulier

Aanmelden bij Capito Wonen is geheel vrijblijvend.

terug naar boven