online versie
Capito Wonen
Facebook icoon Twitter icoon Linkedin icoon Youtube icoon
Grootste van Nederland

Ruim 850 studenten, IVA bewoners en ambulant cliënten met autisme helpen wij dagelijks bij wonen, werken/ studeren en leven. Hoe meer mensen we helpen, hoe groter de maatschappelijke impact die nodig is om iemand met autisme écht te laten participeren.


Lees meer >

JADOS reizen: Leuk en leerzaam

JADOS reizen: Bedacht én georganiseerd door bewoners en begeleiders van JADOS. Deze zomer gaan 56 studenten, bewoners en ambulante cliënten van Stumass, IVA en Capito Wonen met elkaar op vakantie!


Lees meer >

Pareltjes en verbeterpunten

Wij pakken de AVG op de typische JADOS werkwijze op: professioneel en pragmatisch. Naast de al grote regeldruk in de zorg zitten we niet te wachten op onnodige extra regels. Maar daarentegen zien we ook een positieve kant.


Lees meer >

Hoe ik succesvol studeer!

Tygo Huurnink vertelt hoe je succesvol studeert met autisme. Belangrijkste ingrediënt volgens deze Delftse student: Je omgeving, kies je eigen weg, passie en werken, werken, werken.


Lees meer >

Autismebelevingscircuit

Heb jij al eens deelgenomen aan het autismebelevingscircuit? Onze begeleiders Ilse, Jessica en Evelien wel en ze zijn erg enthousiast.


Lees meer >

Plek bij Capito Wonen Nijmegen

Bij Capito Wonen in Nijmegen hebben we plek voor mbo'ers met autisme. Meld je snel aan en misschien kun je komend schooljaar al starten.

Privacy

Zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens is onderdeel van ons dagelijks werk. Daar heeft de AVG niets aan veranderd. Wat wel is veranderd, is dat we duidelijk op papier hebben gezet hoe we met persoonsgegevens omgaan en welke rechten cliënten en hun netwerk hebben.


Lees meer >

Facebook icoon Twitter icoon LinkedIn icoon Youtube icoon
info@capitowonen.nl     (026) 35 303 42
Nieuwe Plein 1B, 6811 KN Arnhem
Capito Wonen is een initiatief van Stichting Jados
AFMELDEN

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -