Nieuwsbrief Capito Wonen december 2017 online versie
Capito Wonen
Facebook icoon Twitter icoon Linkedin icoon Youtube icoon
Blij met ons lage cijfer

Meestal wil je als organisatie een hoog cijfer halen. Behalve als het gaat om ziekteverzuim. Bij JADOS is het ziekteverzuimcijfer (Stumass 2,1%, IVA en Capito Wonen 3,4%) ook dit jaar bijzonder laag. We werken er met elkaar hard aan om dit ook zo te houden.


Lees meer >

Plek bij Capito Wonen

Bij Capito Wonen in Arnhem, Breda, Eindhoven en Rotterdam hebben we plek voor nieuwe studenten. Door uitstroom is of ontstaat er  binnenkort plek in onze studentenhuizen in deze steden. Maar ook voor ambulante begeleiding kun je je aanmelden.


Mooie gesprekken tijdens NVA Congres

Ook wij waren er bij tijdens het NVA Congres in Utrecht. Een jaarlijks terugkerend moment die wij aangrijpen om met zo veel mogelijk mensen in gesprek te gaan.


Lees meer >

Marieke Hilhorst waarnemend gedragswetenschapper

In de periode december t/m april vervangt Marieke Hilhorst als gedragswetenschapper Ellen Otten tijdens haar zwangerschapsverlof. Marieke neemt de intakes en ondersteuning van de Stumass en Capito Wonen locaties in Nijmegen en Maastricht op zich.


Lees meer >

Femke Braaksma nieuwe aanmeldfunctionaris

Op 1 december is Femke Braaksma gestart als de nieuwe aanmeldfunctionaris van Stumass en Capito Wonen. Femke is een vertrouwd gezicht bij JADOS. Als woonbegeleider en tijdelijk regiomanager weet ze goed wat er speelt. Bekijk hier de bereikbaarheid van Femke


Kerstsluiting Centraal kantoor

Tussen Kerstmis en oud en nieuw is het centraal kantoor in Arnhem gesloten. Zowel telefonisch als via e-mail zijn we niet bereikbaar. Dit geldt ook voor onze aanmeldfunctionarissen. Vanaf 2 januari staan we iedereen weer graag te woord.


Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen

Facebook icoon Twitter icoon LinkedIn icoon Youtube icoon
info@capitowonen.nl     (026) 35 303 42
Nieuwe Plein 1B, 6811 KN Arnhem
Capito Wonen is een initiatief van Stichting Jados
AFMELDEN

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -