online versie
Capito Wonen
Facebook icoon Twitter icoon Linkedin icoon Youtube icoon
JADOS cliënt is tevreden

De resultaten van het jaarlijkse cliënttevredenheidsonderzoek zijn bekend. Met gemiddeld een 7,4 zijn we blij met de uitkomst. De mate van tevredenheid is gelijk gebleven aan het vorige tevredenheidsonderzoek. Ondanks minder begeleidingsuren in sommige steden door lagere gemeentelijke budgetten en onzekerheid over indicaties.


Lees meer >

Samen (uit) eten

Wanneer het onze cliënten ontbreekt aan het hebben van sociale gebeurtenissen en een sociaal netwerk vormt het (leren) opbouwen van een sociaal netwerk een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Het is mooi om te zien als een bewoner het initiatief neemt om gezamenlijk iets te ondernemen. In Leeuwarden was een gezellige avond bij de Wok het resultaat.


Doorzettingsvermogen als sleutel tot succes

Capito Wonen student Elisa (18 jaar) begon dit schooljaar aan de opleiding Leisure Performer aan het Rijn IJssel in Arnhem. Verhuizen van Zeeland naar een studentenkamer in Arnhem was een sprong in het diepe. Op de opleiding werd al snel haar talent voor zang, dans en theater ontdekt.


Lees meer >

Talent inzetten voor hulphond

Een hulphond aanvragen is een kostbaar verzoek. Luc laat aan de gemeente Zwolle zien wat hij er zelf aan doet om een deel van het geld bij elkaar te krijgen.


Lees meer >

Nationaal Autismecongres

Op 9 maart zijn wij aanwezig bij het Nationaal Autismecongres in de Doelen in Rotterdam. Kennis ophalen tijdens de lezingen en kennis delen en contacten opdoen tijdens de informatiemarkt. Dat wordt een goed bestede dag!


Plek bij Capito Wonen

Bij Capito Wonen Rotterdam en Breda hebben we plek voor nieuwe studenten. Daarnaast kun je je ook altijd vrijblijvend aanmelden voor andere locaties of ambulante begeleiding. Door de duur van een indicatie aanvraag of wachtlijsten kan het even duren voordat je in aanmerking komt voor een plek op een locatie of ambulante begeleiding. Tijdig aanmelden is dan ook belangrijk.


Gewijzigde bereikbaarheid centraal kantoor

Vanaf 1 maart zijn de openingstijden van het centraal kantoor van Stumass, Capito Wonen, IVA en JADOS in Arnhem gewijzigd. Van maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur en staan Mieke en Manon u graag te woord.


Spots Special op 15 maart

Op donderdag 15 maart a.s. vindt in zalencentrum De Opera aan de Fruitweg in Den Haag Spots Special plaats. Een informatiemarkt speciaal voor leerlingen die uitstromen en doorstromen naar arbeid, dagbesteding of onderwijs. Ook wij zijn aanwezig om te vertellen over werken of studeren met autisme.


Facebook icoon Twitter icoon LinkedIn icoon Youtube icoon
info@capitowonen.nl     (026) 35 303 42
Nieuwe Plein 1B, 6811 KN Arnhem
Capito Wonen is een initiatief van Stichting Jados
AFMELDEN

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -